Автобусите на АД „ГАЛЕБ“ Охрид располагаат со најсовремен ентириер кој овозможува удобно и комотно возење низ Македонија и Еворпа, на сите редовно воспоставени линии за Скопје, Битола и Кочани и Белград, Софија и Херцег Нови. Удобноста и комфорот го препознаа скоро девет милиони патници и оваа бројка на превезени патници за една година е потврда. Автобусите на АД „ГАЛЕБ“ Охрид располагаат со најсовремен ентириер кој овозможува удобно и комотно возење низ Македонија и Еворпа, на сите редовно воспоставени линии за Скопје, Битола и Кочани и Белград, Софија и Херцег Нови. Удобноста и комфорот го препознаа скоро девет милиони патници и оваа бројка на превезени патници за една година е потврда. Новите автобуси кои ги поседуваат високите европски стандрдите се потврда за посветноста на патниците од страна на претпријатието. Високиот квалитет на услугата, комфорноста и безбедноста која ја нудат 15 минибуси, 2 панорами, 21 автобус за локален сообраќај и 29 високостандардни автобуси го прават „Галеб“ неприкосновен лидер во авто-транспортната дејност во републиката. Новите автобуси кои ги поседуваат високите европски стандрдите се потврда за посветноста на патниците од страна на претпријатието. Високиот квалитет на услугата, комфорноста и безбедноста која ја нудат 15 минибуси, 2 панорами, 21 автобус за локален сообраќај и 29 високостандардни автобуси го прават „Галеб“ неприкосновен лидер во авто-транспортната дејност во републиката. АД Галеб Охрид врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. За меѓународен превоз располагаме со 8 автопбуси со EURO 3 стандард, од кој 6 со 51+1+1 седишта, а 2 со 57+2+1 седишта. Автобусите се од реномираните брендови Mercedes и Neoplan. Сите автобуси располагаат со клима, webasto систем за затоплување, TV/DVD, микрофон итн. АД Галеб Охрид врши изнајмување на автобуси и минибуси во локалниот, државниот и меѓународниот сообраќај во зависност од вашите потреби. За меѓународен превоз располагаме со 8 автопбуси со EURO 3 стандард, од кој 6 со 51+1+1 седишта, а 2 со 57+2+1 седишта. Автобусите се од реномираните брендови Mercedes и Neoplan. Сите автобуси располагаат со клима, webasto систем за затоплување, TV/DVD, микрофон итн.

ЦЕНОВНИК

од Охрид- до
Одберете град до кој ќе патувате, ќе бидат излистани цените по сите релации...

од - до  
Одберете градови од и кон кој ќе патувате, ќе бидат излистани цените по сите релации...

На автобуска станица во Охрид се наплаќа станична услуга во износ од 10 денари при поаѓање од Охрид